CATEGORIEEN

POPULAIRSTE

DE LEUKSTE MOPPEN VAN HET NET OP EEN PLEK VERZAMELD

Onze moppen categorieen

Op deze pagina kunt u de onderwerpen van onze moppen zien. Door onder op een van de fotos te klikken of op een van de onderwerpen die hier klikbaar zijn word u naar het onderwerp naar keuze gebracht.

Dieren Religie Blondjes Sport Dokter Mannen en vrouwen

Sport

Raas als een vogel door de lucht terwijl je de legpuzzel van een uniek werelds voertuig oplost en je in de wolken waant.

Klik hier voor sport mopjes

Dokter

En weer komt er een man bij de dokter... een bekend begin van een mop over een bezoek van een man of vrouw naar de dokter. Lach, gier en brul met deze grappige gebeurtenissen.

Klik hier voor dokter moppen

Mannen en/of vrouwen

In onze grappen over de verschillen die goed te zien zijn tussen de man en vrouw kan je vaak genoeg iets van jezelf terug halen.

Klik hier voor man/vrouw grappen

Religie

Een niet altijd gepast onderwerp. Maar des alnietemin zijn er genoeg leuke subtiele grapjes te vertellen rondom de religie op de wereld.

Klik hier voor de religie moppen

Dieren

Altijd een goede start van de dag zijn dieren moppen, net als in het dagelijks leven kunnen onze dierenvrienden een lach op het gezicht aanbrengen.

Klik hier voor dieren moppen

Blondjes

Een wonder van de natuur wat altijd en overal voor verbazing en innerlijke rust zorgt. Ontspan en speel onze nieuwste bloemen legpuzzel.

Klik hier voor moppen over blondjes